www.7travel-magazine.eu

Editor

ANNE-MARY NECHITA

anne@7travel-magazine.eu

TRAVEL
7
Revista  B2C pentru  
turismul cu familia
Home .Articole diverse.Revista 7 Travel Arhiva.Despre noi.Publicitate.Contact.
© 2017 ANIMACTION HUB S.R.L.// Owner & Web designer: Anne-Mary Nechita/ Mobil: 0722.910.574; anne@7travel-magazine.eu

Despre Revista 7 Travel

 

 

Lansata in octombrie 2008, in forma tiparita, revista 7 Travel - publicatie B2C dedicata turistului roman - fost creata de Anne-Mary Nechita si realizata cu sprijinul lui Traian Badulescu (Travel Advisor Media) si Razvan Sebe, pana in aprilie 2009. Scopul publicatiei - sa  consolideze o platforma time - efficient, in care turistul cititor sa gaseasca informatii cat mai bogate despre viitoarea sa destinatie.

 

Ulterior, formula de colaborare nefiind un succes - s-a renuntat la formatul tiparit, o parte din continut fiind transferat pe site-ul www.7travel-advisor.eu, proprietate a ANIMACTION HUB SRL.

 

7Travel actual nu mai este o revista de turism online, in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba un site cu informatii si articole de turism, aflat la dispozitia cititorului turist, vesnic in cautare de informatii de calatorie noi.

 

Daca sunteti interesat de un parteneriat editorial sau de publicitate cu siteul www.7travel-magazine.eu, ne puteti contacta telefonic pe mobil: 0722.910.574 si e-mail: office@animaction-hub.com

 

Va asteptam cu drag opiniile, informatiile, comentariile!

 

Anne-Mary Nechita

Director General

ANIMACTION HUB