www.7travel-magazine.eu

Editor

ANNE-MARY NECHITA

anne@7travel-magazine.eu

TRAVEL
7
Revista  B2C pentru  
turismul cu familia
Home .Articole diverse.Revista 7 Travel Arhiva.Despre noi.Publicitate.Contact.
© 2017 ANIMACTION HUB S.R.L.// Owner & Web designer: Anne-Mary Nechita/ Mobil: 0722.910.574; anne@7travel-magazine.eu
Arhiva - 7 Travel Nr. 1, octombrie 2008

O vacanta reusita ne ajuta sa ne reconectam cu noi insine, operind ca un vehicul al redescoperirii de sine si facindu-ne sa ne simtim excelent.

 

O vacanta reusita ne reincarca bateriile si ne apropie de cei dragi, cu care petrecem clipe de neuitat. O vacanta reusita ne imbunatateste nivelul calitatii vietii, si al muncii, o data reveniti la slujba.

 

Ce frumos suna in teorie! Mai ales ca ofertele de vacanta curg din toate partile. Rasuna televizoarele si se inroseste hirtia de atita reclama. Dar ce te faci ca dupa ce platesti o caruta de bani pentru un pachet turistic, in loc sa ai parte de 1001 de nopti, te umpli de... 1001 de nervi: ba transportul nu e la „inaltime”; ba hotelul seamana cu Coliba unchiului Tom; ba restaurantul nu „miroase” bine la meniu sau la... nota de plata; ba „cea de-a saptea minune a lumii” aduce a mulaj de gips, aruncat ca praful in ochii vizitatorului naiv. Iar daca reclami, ti se raspunde ca trebuia sa stii pe ce ai dat banii. Aproape ca te simti ca Don Quijote in lupta cu morile de vint. Sa stii e Ok, dar ce si cine trebuia sa iti spuna? Revistele: sint prea putine si merg prea mult pe reportaj. Internetul? O solutie. Dar pina sortezi atitea si atitea informatii ajungi sa ai parte de o vacanta reusita abia... Dupa 20 de ani.

 

Potrivit intelepciunii populare, „experientele proaste nasc intotdeauna idei bune”, si cel mai adesea „nevoia te-nvata”. Inveti din esecurile tale, din succesele altora. Totul este sa ai bunavointa si sa accepti ca o vacanta reusita este o vacanta „muncita”. Asa ca, de voie, si mai mult din nevoie, incercam sa umplem pe cit posibil vidul de informatii, lansind prima revista din Romania de popularizare a turismului: 7 Travel. Publicatia, cu o aparitie, pentru inceput bilunara, apoi saptaminala, abordeaza, asa cum ii releva numele, domeniile esentiale ale turismului contemporan, permitindu-i romanului sa-si planifice o vacanta reusita, la preturi rezonabile.

 

In acest sens, mottoul: „7 vacante pentru orice buzunar”, este destul de sugestiv, revista aducind informatii corecte, proaspete si pe cit posibil complete tuturor celor dornici de distractie si relaxare. Dupa ce stam putin de vorba cu un expert la „Coltul VIP” si analizam sfaturile pentru o „Vacanta rentabila”, la rubrica „Hot spot” luam in vizor destinatia saptaminii, fara a uita, desigur, sa ne cazam la un „Design Hotel”. Noutatile din aviatie le gasim „Par Avion”, iar la „Top Spa”, alaturi de sfaturi si informatii, aflam ce inseamna cu adevarat turismul balnear. Gospodinele si gurmanzii sint invitati de onoare la „Ghid gourmet”, de unde pot pleca nu numai cu idei si informatii, dar si cu retete din zona explorata.

 

Daca nu „stiati ca”, aflati din numarul curent, pentru ca va facem si citeva „Recomandari de sezon”, bazate pe „Calendarul de evenimente”. La „Trendy & Exotic” aflati ce se poarta in materie de destinatie de lux, iar cu cele 7 „Destinatii & Preturi”, va puteti pregati pentru „Shopping sezon”. Unde, cind, cum si cit aflati din cele ce urmeaza.

EDITORIAL
Nevoia de vacante reusite!

de Anne-Mary Nechita